01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg26.jpg27.jpg28.jpg29.jpg30.jpg31.jpg32.jpg33.jpg34.jpg35.jpg36.jpg37.jpg38.jpg39.jpg40.jpg41.jpg42.jpg43.jpg44.jpg45.jpg46.jpg47.jpg48.jpg49.jpg50.jpg51.jpg52.jpg53.jpg54.jpg55.jpg56.jpg57.jpg58.jpg59.jpg

Poniedziałek – 5 lutego

  • Śniadanie:Płatki jaglane na mleku z żurawiną,pieczywo mieszane z masłem, serbiały z ogórkiem i rzodkiewką, ogórek świeży, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa zacierkowa z zieloną pietruszką, zrazy z mięsa wołowego, surówka z kapusty pekińskiej, ziemniaki, sok
  • Podwieczorek: Bułka paryska z masłem, szynka gotowana, sałata, pomidor, herbata owocowa, owoc

Wtorek – 6 lutego

  • Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasztet z indyka, papryka świeża, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa z dyni i marchewki z ziemniakami, przysmak z drobiu w sosie słodko – kwaśnym, ryż na sypko, kompot
  • Podwieczorek: Zapiekanki z bagietki z szynką i serem żółtym, marchewka do chrupania, mięta z jabłkiem, owoc

Środa – 7 lutego

  • Śniadanie: Kakao na mleku, pieczywo mieszane z masłem, polędwica drobiowa, ogórek świeży, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa jarzynowa z ryżem, kotlet schabowy, surówka wielowarzywna, ziemniaki, kompot
  • Podwieczorek: Racuszki z jabłkiem, herbata owocowa, owoc

Czwartek – 8 lutego

  • Śniadanie: Kawa Inka na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasta mięsna ze szczypiorkiem, ogórek kiszony, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa pomidorowa z ziemniakami, sos carbonara, makaron cornetti, kompot
  • Podwieczorek: Bułka paryska z masłem, kurczak po królewsku, sałata pomidor, rumianek z cytryną, owoc

Piątek – 9 lutego

  • Śniadanie: Musli na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasta z ryby wędzonej, ogórek kiszony,herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa pieczarkowa z ziemniakami, ryż zapiekany z jabłkiem i cynamonem, sos śmietanowo - waniliowy, sok
  • Podwieczorek: Chałka z masłem i miodem naturalnym, herbata owocowa, owoc

Poniedziałek – 12 lutego

  • Śniadanie: Zacierki na mleku z rodzynkami, pieczywo mieszane z masłem, serek Almette, ogórek świeży, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa brokułowo – szczawiowa z jajkiem, pieczeń rzymska z sosem pieczeniowym, kasza gryczana, ogórek kwaszony, kompot
  • Podwieczorek: Bułka paryska z masłem, szynka gotowana, ogórek świeży, herbata malinowa, owoc

Wtorek – 13 lutego

  • Śniadanie: Kakao, pieczywo mieszane z masłem, polędwica drobiowa, papryka świeża, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa grochowa z ziemniakami na żeberkach, makaron z twarogiem i truskawkami, kompot
  • Podwieczorek: Grahamka z masłem, kiełbasa szynkowa, ogórek świeży, rumianek z cytryną, owoc

Środa – 14 lutego

  • Śniadanie: Kawa Inka na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasta z soczewicy z jajkiem i szczypiorkiem, ogórek kiszony, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa koperkowa z ryżem, polędwiczki drobiowe panierowane w płatkach kukurydzianych, marchewka z groszkiem, kompot
  • Podwieczorek: Bułka z masłem, ser biały, ser żółty, pomidor, herbata owocowa, owoc

Czwartek – 15 lutego

  • Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka gotowana, sałata, pomidor, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa barszcz czerwony z ziemniakami, gulasz z szynki, ogórek kiszony, kasza jęczmienna, kompot
  • Podwieczorek: Kajzerka z masłem, polędwica sopocka, ogórek świeży, mięta z jabłkiem, owoc

Piątek – 16 lutego

  • Śniadanie: Musli na mleku, pieczywo mieszane z masłem, ser żółty „salami”, ogórek kiszony,herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa warzywna z kaszą kus-kus, kotlet mielony z ryby, surówka z kapusty kiszonej, ziemniaki, sok
  • Podwieczorek: Gofry, bułka z masłem, herbata owocowa, owoc

owoce

Początek strony