01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg05.jpg06.jpg07.jpg08.jpg09.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg17.jpg18.jpg19.jpg20.jpg21.jpg22.jpg23.jpg24.jpg25.jpg26.jpg27.jpg28.jpg29.jpg30.jpg31.jpg32.jpg33.jpg34.jpg35.jpg36.jpg37.jpg38.jpg39.jpg40.jpg41.jpg42.jpg43.jpg44.jpg45.jpg46.jpg47.jpg48.jpg49.jpg50.jpg51.jpg52.jpg53.jpg54.jpg55.jpg56.jpg57.jpg58.jpg59.jpg

Poniedziałek – 13 listopada

  • Śniadanie: Płatki jaglane na mleku z rodzynkami, pieczywo mieszane z masłem, ser biały z rzodkiewką, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem, zrazy z mięsa wołowo – wieprzowego, sałata lodowa, ziemniaki, sok
  • Podwieczorek: Bułka paryska z masłem, polędwica sopocka, pomidor, sałata, herbata porzeczkowa, owoc

Wtorek – 14 listopada

  • Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane z masłem, szynka gotowana, ogórek świeży, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami, gulasz z szynki, kasza mazurska, ogórek kwaszony, kompot
  • Podwieczorek: Zapiekanki z bagietki z szynką i serem żółtym, rumianek z cytryną, owoc

Środa – 15 listopada

  • Śniadanie: Kakao, pieczywo mieszane z masłem, pasta mięsna z jajkiem i szczypiorkiem, ogórek kiszony, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa krupnik z kaszy jaglanej, kotlet schabowy, fasolka zielona gotowana na parze, ziemniaki, kompot
  • Podwieczorek: Racuchy z jabłkiem, herbata malinowa, owoc

Czwartek – 16 listopada

  • Śniadanie: Kawa Inka na mleku, pieczywo mieszane z masłem, indyk na biało, papryka, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa kalafiorowa, pulpety z ryby w sosie koperkowym, surówka z marchewki, ziemniaki, kompot
  • Podwieczorek: Kajzerka z masłem, polędwica drobiowa, sałata, pomidor, herbata o smaku owoców leśnych, owoc

Piątek – 17 listopada

  • Śniadanie: Musli na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasta z groszku zielonego i jajka, ogórek kiszony, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa kapuśniak ze słodkiej kapusty z ziemniakami, naleśniki z serem i sosem śmietanowym, kompot
  • Podwieczorek: Chałka z masłem i miodem naturalnym, mleko na ciepło, herbata porzeczkowa

Poniedziałek – 20 listopada

  • Śniadanie: Płatki ryżowe na mleku z suszoną żurawiną, pieczywo mieszane z masłem, jajecznica ze szczypiorkiem, ogórek kiszony, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa żurek na wędzonce, klopsy z mięsa drobiowego w sosie pomidorowym, kasza kuskus, ogórek kiszony, sok
  • Podwieczorek: Bułka paryska z masłem, szynka biała formowana, pomidor, herbata malinowa, owoc

Wtorek – 21 listopada

  • Śniadanie: Kakao, pieczywo mieszane z masłem, kurczak po królewsku, ogórek świeży, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa marchewkowo - dyniowa z ziemniakami, potrawka z indyka z warzywami gotowanymi, ryż, kompot
  • Podwieczorek: Grahamka z masłem, kiełbasa żywiecka, papryka, mięta z cytryną, owoc

Środa – 22 listopada

  • Śniadanie: Kawa zbożowa na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasztet z indyka, sałata, pomidor, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa szczawiowa z jajkiem, krokiety z mięsem, surówka z kapusty białej i pora, kompot
  • Podwieczorek: Budyń śmietankowy z sokiem malinowym, bułka z masłem, herbata o smaku owoców leśnych, owoc

Czwartek – 23 listopada

  • Śniadanie: Kawa Inka na mleku, pieczywo mieszane z masłem, polędwica sopocka, papryka, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa pieczarkowa z ziemniakami, udko z pieca, marchewka z groszkiem, ryż, kompot
  • Podwieczorek: Kajzerka z masłem, indyk na biało, ogórek świeży, herbata porzeczkowa, owoc

Piątek – 24 listopada

  • Śniadanie: Musli na mleku, pieczywo mieszane z masłem, pasta rybna z jajkiem i szczypiorkiem, ogórek kiszony, herbata z cytryną
  • Obiad: Zupa z kolorowej soczewicy z ziemniakami, makaron z sosem truskawkowo – jogurtowym, kompot
  • Podwieczorek: Jogurt naturalny z truskawkami i miodem, bułka z masłem, herbata malinowa, owoc

owoce

Początek strony